• Home
  • Prima
  • Demisii în lanț din PSD: Plec ”după o noapte neagră pentru România”. „Dragnea, Grindeanu si Iordache nu sunt liderii mei!”

Demisii în lanț din PSD: Plec ”după o noapte neagră pentru România”. „Dragnea, Grindeanu si Iordache nu sunt liderii mei!”

aurelia cristea 2 1

Tot mai multe demisii din PSD sunt semnate de oameni care au crezut în acest partid și care astăzi îi face să roșească.

Aurelia Cristea, fost parlamentar și ministru în cabinetul lui Victor Ponta, și-a dat miercuri demisia din PSD, după mai mult de 20 de ani de când s-a înscris în formațiunea politică.
Aurelia Cristea a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a luat „decizia în zorii zilei, după o noapte neagră pentru România, deoarece nu își poate acorda girul, chiar din calitatea de membru, unui grup infracțional aflat vremelnic în fruntea PSD și a țării’.
„În cursul zilei de astăzi am depus demisia mea din rândurile Partidului Social Democrat. O decizie luată în zorii unei zile care a urmat unei seri și nopți negre pentru România și pentru noi toți” a scris Aurelia Cristea.
Unul dintre membrii vechi ai PSD Maramures, Calin Andrei Tuns, fost consilier judetean din partea acestui partid, publica un mesaj de revolta fata de actiunile liderilor PSD de la Bucuresti. El isi anunta cu aceasta ocazie si demisia din partid.
„De-a lungul experientei mele la PSD am cunoscut multi oameni minunati ! Profesori, medici, avocati, studenti, elevi, muncitori, antreprenori, femei, barbati ! Multi dintre acestia astazi sunt indignati de ceea ce s-a intamplat ieri seara si azi noapte !

Nu asa se guverneaza in anul 2017 ! Dragnea, Grindeanu si Iordache nu sunt liderii mei !
Prin modul in care au incercat sa bage pumnul in gura poporului roman mi-au semnat demisia din PSD ! Ei !
Domnule Grindeanu, nu pot sa spun decat ca ai facut ceva pe numele bunicului tau scris pe peretele Memorialului Durerii de la Sighet prin aceasta atitudine !
Inchei citandu-l pe Ion Ratiu : ‘Voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru ca tu sa poti sa nu fii de acord cu mine !’”, a scris Tuns pe Facebook

Parteneri