AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Deputat PSD: Rocada se va face când greva profesorilor se încheie, în ciuda presiunilor liberalilor pe Nicolae Ciucă să demisioneze

 

Deputatul PSD Gabriel Zetea susține că rocada de prim-ministru se va face ”în momentul în care greva se va finaliza”. Acesta consideră că PNL a pus presiune pe Nicolae Ciucă să demisioneze în plină grevă. În ceea ce privește protocolul de guvernare, vicepreședintele PSD a menționat că ”în cel mai rău caz se va respecta”, deoarece poate fi îmbunătățit.

În ciuda faptului că surse politice au menționat o variantă luată în calcul, ca premierul Nicolae Ciucă să demisioneze luni, vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat pentru GÂNDUL că ”în acest moment există o altă prioritate, greva profesorilor”:

”Da, se va face rocada guvernamentală, fără niciun fel de discuții. E un protocol care va fi respectat. PSD este un partener de cuvânt, sperăm că și partenerii de guvernare, PNL și UDMR sunt parteneri de cuvânt, dar sigur în acest moment există o altă prioritate (…) criza din sistemul de educație, greva profesorilor.

În momentul în care greva se va finaliza, în momentul în care există o înțelegere între Guvern și sindicate, a doua zi se poate face această rocadă, pentru că lucrurile sunt deja discutate. Avem un protocol care va fi respectat în cel mai rău caz”, a declarat vicepreședintele PSD pentru GÂNDUL.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!