• Home
  • Prima
  • Deputatul Rădulescu, poreclit ”Mitralieră”, contestă excluderea din PSD și spune totodată că nu vrea să stea lângă analfabeți și corupți

Deputatul Rădulescu, poreclit ”Mitralieră”, contestă excluderea din PSD și spune totodată că nu vrea să stea lângă analfabeți și corupți

catalin radulescu 2

„Excluderea parlamentarului Cătălin Rădulescu din organizaţia PSD Piteşti şi din rândul social-democraţilor din România este o decizie cerută de colegi şi – mai presus de atât – cerută, în repetate rânduri, de electorat.

Anumite funcţii ne obligă la responsabilitate socială şi la disciplină personală. Domnul Rădulescu, în repetate rânduri, s-a rupt de aceste reguli. S-a rupt de echipă. S-a rupt de semnalele cetăţenilor.

Decizia organizaţiei PSD Piteşti este tranşantă: nu vom accepta niciodată acţiuni care denotă iresponsabilitate, neseriozitate sau duplicitate!”, a declarat Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti, într-un comunicat de presă.

Fostul pesedist spune că va contesta decizia de excludere. Contactat de „Adevărul“, el a ripostat cu vehemență.

„Afirmaţiile domnului Gentea sunt mincinoase. Domnul Gentea nu este cel care trebuie să mă critice pe mine.

Vreau să îi amintesc de momentul în care îşi dăduse demisia din toate funcţiile din PSD pentru că nu erau numiţi funcţii din organizaţia PSD Piteşti în funcţii pe la Bucureşti.

Am fost mai social-democrat decât el şi toată familia lui timp de 25 de ani. Am fost autor a peste 60 de legi. Mi-am apărat întotdeauna primarii. Am respectul primarilor din ţară. În cei opt ani de când sunt parlamentar am participat la toate acţiunile PSD-ului în prima linie.

Mi-am respectat mereu partidul. Dar nu pot respecta corupţii, informatorii Securităţii, analfabeţii şi agramaţii din PSD. Fapt pentru care am ales tot timpul să fac parte dintr-o echipă de oameni intelectuali, care reprezintă partidul şi pe care electoratul PSD îi respectă”, spune Cătălin Rădulescu.

El  crede că  excluderea lui e o „execuţie mafiotă”. Rădulescu, poreclit Mitralieră, cu toate că  e medic de profesie a excelat în limbaj de mahala, iar viața lui publică e plină de controverse, injurii, atacuri la persoană, nimicirea adversarilor politici prin atacuri neortodoxe adesea. Excluderea lui din PSD este pentru internarea în spital fix la ora la care trebuia să fie în Parlament pentru a vota căderea guvernului liberal. Se fac speculații legate de plecarea lui la partidul lui Ponta.

D, Dumitru, AMPress

Parteneri