Descopera arome noi, deosebite, prin intermediul unor aparate de cafea in custodie!

Daca nu concepi sa-ti incepi ziua altfel decat cu o ceasca mare de cafea in fata, care sa-ti dea curajul si energia necesare pentru a infrunta „obstacolele” personale si profesionale pe care ti le-a pregatit viata, teoretic ai numeroase optiuni. Practic, insa, asa cum vei vedea in continuare, multe dintre ele au unele dezavantaje si o singura varianta este ideala pentru a te bucura cu adevarat de o cana savuroasa de „licoare neagra”, la primele ore ale diminetii.

Astfel, daca alegi sa pui un ibric pe foc imediat dupa ce te trezesti, fie va trebui sa irosesti minute pretioase in care sa-l pazesti, fie acesta va da pe dinafara in timp ce tu te imbraci. Pe de alta parte, daca optezi pentru un pahar de cafea de la clasicul dozator, calitatea va fi una indoielnica, in timp ce o vizita intr-un local de specialitate, pentru un simplu cappuccino, te poate „costa” si cateva zeci de lei.

aparate de cafea in custodie

In aceste conditii, singura metoda viabila de a-ti asigura aportul de avant inaintea unei zile complicate de munca este prin intermediul unor aparate de cafea in custodie. In cazul in care detii un business mic sau lucrezi in cadrul unei astfel de firme, investitia in aparate de cafea in custodie este una dintre cele mai inspirate, atat la propriu, cat si la figurat. Vei primi un espressor, alaturi de cutii cu capsule si, in anumite situatii, si bidoane cu apa de 19 litri, iar cafeaua va fi una cu un gust delicios.

Compania romaneasca H2On, care livreaza apa la domiciliu si la birou in aceeasi zi, in toata tara, ofera clientilor sai inclusiv aparate de cafea in custodie, iar capsulele care le insotesc provin exclusiv de la branduri renumite in domeniu: Julius Meinl, LavAzza sau illy. Astfel, angajatii firmei se vor bucura de o cafea incantatoare imediat cum ajung la birou, fiind pregatiti sa dea un randament maxim.

Iata, in continuare, cate un exemplu de pachet cu aparate de cafea in custodie, de la fiecare dintre cei trei producatori enumerati anterior:

Julius Meinl – custodie espressor Saeco Area + 2 bidoane apa H2On + 4 cutii capsule (Espresso Classico, Espresso Forte, Lungo Classico sau Ristretto 100% Arabica, la alegere);

 

LavAzza – custodie espressor LF 1150 Classy + 3 bidoane apa H2On + 3 cutii capsule (Espresso Aromatico, Espresso Corposo, Espresso Forte, Espresso Gustoso, Lungo Aromatico, Lungo Corposo, Qualita Oro, Qualita Rosa sau Tierra Bio, la alegere);

 

illy – custodie espressor M4 + 3 bidoane apa H2On + 2 cutii capsule (Dark, decofeinizat, lung sau scurt, la alegere).

 

Astfel, cu ajutorul unor aparate de cafea in custodie (care nu trebuie cumparate, singura obligatie fiind achizitionarea unui numar minim de cutii cu capsule lunar), te vei bucura de una dintre bauturile preferate ale romanilor, in arome deosebite, care nu sunt accesibile la dozatoare si uneori nici in localurile de specialitate. Mai mult decat atat, pachetele oferite de compania sus-numita includ si bidoane cu o apa 100% microbiologic pura, netratata, singurul lichid esential vietii si singurul care aduce sanatate!

Parteneri