AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Designul băii – tendințe pe care experții le recomandă în 2023

Noul an aduce noi tendințe, noi perspective și propuneri îndrăznețe privind design-ul interior al casei. În cazul în care simți nevoia de o schimbare, de o reîmprospătare estetică al spațiului în care locuiești, atunci ai câteva variante la dispoziție pe care le poți adapta în funcție de nevoile și preferințele tale. Astfel că, în ceea ce privește baia, fiind probabil cea mai mică încăpere, nu va trebui să depui foarte mult efort, și vei putea obține un rezultat impresionant doar cu câteva schimbări minime. 

Iată așadar care sunt tendințele pe care experții le recomandă în 2023 privind design-ul băii 

  • Materiale în culori naturale 

 

În 2023 integrează lemnul natural în baia ta. Chiar dacă pentru o perioadă locul acestuia a fost luat de elementele vopsite în alb sau negru, acum e timpul să îmbrățișezi nuanțele de maro. Lemnul creează un design complex printr-o paletă de materiale mai bogată și induce un cadru & o atmosferă caldă. Dacă vrei ca mobilierul să inspire bun gust, atunci este recomandat să mizezi pe stilul clasic și simplu. Prin urmare, dacă îl integrezi în mod corespunzător în baia ta, lemnul în nuanțe de maro chiar poate fi la modă și va îmbunătăți designul general al spațiului. 

 

Dacă această idee îți surâse atunci aici găsești mobilier pentru baie – Hornbach.ro îți pune la dispoziție o multitudine de variante, care se potrivesc diverselor preferințe și nevoi. Mai rămâne doar să-l identifici pe cel potrivit. 

  • Oglinzi în forme neregulate

 

În anul 2023 design-ul interior prezintă elemente abstracte, unice care oferă originalitate spațiului. Astfel că, vei putea integra în baia ta elemente de artă, piese de feronerie și oglinzi în forme neregulate. Dacă ești o persoană atipică, căreia nu-i surâde banalul, atunci adaugă piese de decor care pot surprinde sau care nu urmează neapărat o linie a previzibilității. Prin urmare, în anul 2023 poți să îndrăznești și să experimentezi cu idei creative & originale. 

  • Accente aurii 

 

Nuanțele aurii se potrivesc în general cu aproape oricare dintre culori, în special cu cele neutre. Poți integra accente aurii prin corpurile de iluminat, prin elementele atașate dulapurilor cum sunt mânerele, oglinzi sau diverse suporturi. Crearea acestui tip de design îți va face baia să arate elegant și sofisticat. Prin urmare, mizează pe accente, care să fie în armonie cu restul nuanțelor din baie și bucură-te de un design corect construit. 

  • Lumini decorative 

În ceea ce privește iluminarea băii, acum poți să fii cu mult mai creativ. Alege aplice sau plafoniere ornamentale și creează un spațiu cu o atmosferă liniștitoare. Totodată, luminile pun în valoare celelalte elemente din cadrul băii și contribuie la funcționalitatea încăperii. Prin urmare, acordă atenție luminilor atunci când regândești designul băii. 

 

În concluzie, dacă îți dorești ca în 2023 să creezi un design îmbunătățit al băii, atunci mizează pe elemente în culori naturale, inspirate din natură pentru a crea un cadru primitor și stilat. Nu uita de elementele atipice pentru a ieși din banalitate, adaugă câteva accente aurii și lumini decorative pentru un aspect general sofisticat. 

 

Sursa foto: unsplash.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!