• Home
  • Prima
  • Detalii despre cutremurătorul caz în care tatăl își ucide copilul de opt ani

Detalii despre cutremurătorul caz în care tatăl își ucide copilul de opt ani

tatal ucigas si fiul

Apar detalii cutremurătoare în cazul băiețelului de opt ani din Cluj, ucis de tatăl său.

Legiștii spun că cel mic a fost omorât cu cel puțin 48 de ore înainte să îi fie găsit trupul, într-o mașină abandonată. Tatăl a fost prins  sub un pod.

Potrivit unor surse din anchetă, în primele secunde după capturare ar fi spus că băiatul i-ar fi cerut „să ajungă în Rai”. Procurorii îl vor audia pe suspect abia după ce va fi externat din spital, unde a fost dus. Ar fi vrut să se omoare.

Mama băiatului – fosta soție a suspectului – este încă în stare de șoc. A avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia nu poate înțelege ce s-a petrecut in mintea omului cu care și-a împărțit traiul atâția ani.

Pe de altă parte, tot ea vorbește despre reacții de teamă ale copilului, atunci când venea vorba despre bărbat.

Mama copilului: „Nu inteleg de ce, pentru ca eu nu i-am interzis relația cu copilul, nu am interzis sa se întâlnească cu copilul. L-am lăsat să se vadă chiar mai mult decât ar fi trebuit. Nu pot să înțeleg. O fire psihic agresiv, foarte dominant, dictator, numai el face bine, numai el știe bine, numai el poate sa aibă grijă de copil, numai el poate să îl îmbrace, numai el poate să îi dea de mâncare. Copilul de multe ori plângea: „Să nu îi spunem asta lui tati, că mă ceartă foarte urât. O relație bolnavă cu copilul. Nu ața îți iubești copilul, nu așa educi un copil.”

Marți seară, după mai bine de șapte ore de căutări, barbatul de 46 de ani a fost gasit sub un pod. Un adolescent l-a zărit în localitatea Filea de Jos și imediat a avertizat patrula de poliție din zonă.El are mai multe răni, indicând dorința de a se sinucide. A recunoscut fapta.

Citește mai mult pe Stirileprotv.ro

Parteneri