AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Diana Șoșoacă, circ și în ziua alegerilor! ”Iisus a spus: ”Îndrăzniți, căci eu am biruit lumea!”

Foto – romaniatv.net
Diana Șoșoacă a mers la vot, duminică, în jurul orei 10.30, astăzi, 9 iunie.

Cum era de așteptat, aceasta a ținut un discurs în care tonul său a fost puțin cam ridicat, în urma unei întâmplări care a iritat-o.
Când a ieșit din secția de votare, Șoșoacă s-a arătat indignată de întrebarea care i-a fost adresată și a ținut un întreg discurs legat de această zi, și evident, de ”hoții care trebuie să iasă la iveală”.

„Sunt nereguli în toată țara, fiecare membru al fiecărei secții care a făcut probleme vreau să îl anunț că va face pușcărie, mai mult decât atât, este momentul să se termine cu fraudarea alegerilor, gata!

De data aceasta suntem cu ochii pe ei, adevărul se strigă, nu se șoptește! Buletinele de vot sunt făcute dintr-o hârtie proastă, pot fi anulate foarte clar, dacă tușul se duce foarte repede trebuie să ceri să pui stampila din nou pe tușieră, pe urmă se încarcă cu prea mult tuș și trebuie să fii foarte atent pentru că îți pot anula votul sau să se considere că e votat celălalt au mai fost cazuri”, a spus Diana Șoșoacă în această dimineață.

„De ce atunci când am dat buletinul și m-a înregistrat automat în porcăria aia de tabletă, marea tehnologie, mi-au adresat întrebarea dacă voi vota și la europarlamentare. Este o ilegalitate și voi depune plângere împotriva biroului electoral, nu ai dreptul să faci așa ceva. Pentru ce induci ideea că nu ar trebui să voteze și la europarlamentare.

Acum vom depune plângere împotriva acestor oameni, oamenii să se sesizeze acolo unde sunt întrebați așa ceva, omul alege dacă votează sau nu, nu ai voie. E psihologie inversă, nu suntem proști, noi suntem naționaliști, așa s-a manipulat poporul român. Faceți plângere penală, nu au dreptul să vă întrebe așa ceva, ați fost instruiți să inducă oamenilor că nu trebuie să voteze și la europarlamentare”, a spus Diana Șoșoacă, potrivit romaniatv.net.

Mai mult decât atât, Șoșoacă a îndrumat românii să rămână credincioși și să creadă în Dumnezeu.

„Noi am făcut și am prezentat românilor ce înseamnă Parlamentul European și Comisia Europeană, vreau să vă spun că oamenii au înțeles ce înseamnă alegerile că ni se tranșează șansa.

Nu permiteți să vi se spună așa ceva. O să sesizez și Parlamentul European și Comisia Europeană cu faptul că puterea aici a instruit oamenii de la secții să inducă în eroare poporul român.

Trebuie să iasă la iveală toți hoții, nu mai aveți dreptul să votați pe nimeni ce votează, aveți obligația să dați buletinele de vot și atât! Este inacceptabil să faci acest lucru, mă induci tu pe mine în eroare. Așa ceva nu este permis iar presa trebuie să facă demersurile necesare, presa are lesă nu sunteți lăsați să spuneți adevărul. Votul vostru contează, stați călare pe ei!

Suntem sătui, s-a terminat de 34 de ani această distrugere a țării, a tineretului, a credinței. Cine crede în Dumnezeu acela va urma cuvântul Tatălui, Iisus este calea și viața. Iisus a spus ”Îndrăzniți, căci eu am biruit lumea”, le-a transmis Diana Șoșoacă românilor.

Oamenii și susținătorii săi au strigat în cor ”Diana”.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!