AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Diana Șoșoaca isi face partidul ei de ”şoşoci” – PȘGM

Scandalul creat de excluderea din partidul în  care era cea mai gălăgioasă voce a Dianei Șoșoacă, este trecut la capitolul ironii de majoritatea comentatorilor. Personajul Șoșoacă a reușit să enerveze din start, inclusiv pe ai ei din AUR.

Iată însă că Marius Pieleanu  ia în serios subiectul: ”Nu Diana Sosoaca e cel mai vizibil parlamentar AUR, ci domnul Simion. Si-a dorit sa iasa din partid, pentru ca nu ii convine co-presedintia. Isi va construi propriul grup parlamentar constituit din nemultumiti, care va ocupa o zona electorala neocupata prin disparitia PRM. Este fals ca AUR a cules preponderent voturile PRM”, a declarat Marius Pieleanu la Romania TV.

Analistul politic a mai mentionat ca formatiunea AUR depune eforturi să se ” debaraseze de eticheta de partid legionar, anti-semit, anti-european”. Cam greu, spun alți analiști. Despre intenția Dianei  Șoșoacă, parlamentar independent acum,  de a-și face partid au apărut  bancuri de genul – partidul se va numi PȘGM, adică Partidul Șoșocilor cu Gura
Mare .

Diana Șoșoacă ocupă încă spații editoriale, chiar dacă la fapt divers.

D. Dumitru, AMPress

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!