• Home
  • Știri
  • Dinamovistul Dănuț Lupu se predă astăzi. Ultima dorință, înainte de a merge după gratii

Dinamovistul Dănuț Lupu se predă astăzi. Ultima dorință, înainte de a merge după gratii

Dănuț Lupu a anunțat că se predă duminică, la revenirea din Dubai. Fostul fotbalist a cerut ca lucrurile să se desfășoare normal pe aeroport și să nu se creeze prea multă vâlvă.

„Voi ajunge astăzi în România să mă predau, așa cum am promis zilele trecute. Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România. Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal astfel încât toată lumea să își facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau și biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a transmis Dănuț Lupu, potrivit Fanatik, citat de adevarul.ro.

Dănuț Lupu a fost condamnat zilele trecute la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare, după ce a condus în mai multe rânduri cu permisul anulat. El trebuia să se predea la Penitenciarul Rahova, dar nu se afla însă în țară la aflarea sentinței.

Parteneri