• Home
  • Știri
  • Directorul Poștei Române, despre tichetele sociale: Nu este o provocare să livrăm 3 milioane de carduri, numai că până acum nu am primit niciunul

Directorul Poștei Române, despre tichetele sociale: Nu este o provocare să livrăm 3 milioane de carduri, numai că până acum nu am primit niciunul

posta romana

Potrivit lui Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale „Poşta Română”, voucherele sociale vor fi distribuite de îndată ce ce acestea vor fi primite. Reprezentantul instituției a subliniat că, până astăzi, Poșta Română nu a primit niciun card.

„Poşta Română va distribui voucherele sociale de îndată ce le va primi. Asta înseamnă că, până astăzi, nu am primit niciun card. Etapa în care ne-am asigurat că lista de beneficiari corespunde cu ce se întâmplă în realitate a fost depăşită. Am ajutat Ministerul Muncii şi alte instituţii ale statului să îşi actualizeze baza de date, astfel încât beneficiarii reali ai voucherelor să le şi primească. Noi livrăm undeva între 600.000 şi 800.000 de bucăţi în fiecare zi, deci pentru noi nu este o provocare să livrăm 3 milioane de carduri, le livrăm fără probleme, numai să ajungă.

Capacitatea Poştei Române este să ducă un produs la fiecare persoană din România în fiecare zi. Indiferent dacă este în mediul urban sau într-o zonă mai greu accesibilă lucrul acesta nu o să fie o problemă pentru noi. Poşta Română livrează aceste vouchere la cost zero, nu vizăm profitabilitate, ci să ne asigurăm că nu ieşim în pierdere”, a spus Valentin Ştefan, preluat de Digi24, potrivit b1tv.ro.

Românii care primesc vouchere sociale nu vor putea retrage numerar de pe carduri. Aceste tichete în valoare de 250 de lei pot fi utilizate doar pentru achiziţionarea de produse alimentare sau mese calde de la operatorii economici parteneri. De asemenea, sumele disponibile pe card sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor.

Peste 2,5 milioane de persoane primesc tichete pentru achiziţia de produse alimentare şi mese calde în valoare de aproximativ de 3 miliarde de lei.

Parteneri