• Home
  • Prima
  • Doi elevi de liceu din Ploiești, împușcați în cap cu un pistol cu bile

Doi elevi de liceu din Ploiești, împușcați în cap cu un pistol cu bile

Doi adolescenţi care au fost împuşcaţi, marţi după-amiază, cu un pistol cu bile au fost duşi la spital, incidentul având loc în faţa unui liceu din municipiul Ploieşti, a informat Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova.

Potrivit sursei citate de Agerpres, un băiat de 16 ani a suferit o contuzie latero-cervicală şi a fost transportat la Spitalul Pediatrie Ploieşti I, iar un altul de 17 ani a suferit un traumatism cranian minor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercaţie pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieşti, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. S-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului. Există indicii cu privire la identitatea autorilor, se continuă cercetările pentru depistarea lor. La fata locului se afla echipa complexă de poliţişti, care efectuează cercetarea criminalistică a locului faptei”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Parteneri