Doliu. Bogdan Stanoevici n-a putut fi salvat. Fie-i țărâna ușoară!

Actorul Bogdan Stanoevici a murit la spital unde se afla în comă indusă, ca o ultimă încercare a doctorilor de a-i reactiva plămânii distruși de  SARS-CoV-2. Avea 62 de ani, iar mulți prieteni din lumea medicală au încercat imposibilul pentru a-l salva, dar boala a fost mai puternică.

Bogdan Stanoevici,  actor care a intrat în politică, ajungând ministru, director al Circului Globus și candidat la prezidențiale a fost infectat cu noul coronavirus pe care-l lua peste picior spunând că el are imunitate. Despre spitale spunea că nu merge acolo fiind vechi, murdare, pline de microbi. A ajuns în spital în ultima clipă, în stare gravă, fiindcă se sufoca. În spital a luat și o infecție nosocomială, dar nu ea e vinovată de moartea actorului, spun surse medicale din cei care l-au îngrijit.

Bogdan Stanoevici a militat în piață și în orice ocazie publică împotriva ”îndoctrinării” oamenilor cu ideea că ar fi coronvirus. Nu e, iar dacă există actorul spunea că e sănătos tun și are o imunitate de fier.

Distribuie prietenilor

Fie-i țărîna ușoară!

AMPress

.