Doliu în moda românească! Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani

 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul Constanţa. Din cauza vitezei, mașina a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

Surse din anchetă susţin că Răvan Ciobanu a mers aproximativ 1 kilometru pe câmp, pe lângă partea carosabilă, înainte să intre în copaci. Impactul a fost atât de violent încât copacii au fost smulşi din rădăcină. Specialiştii susţin că fostul creator de modă nu ar fi purtat centura de siguranţă, întrucât partea stângă a maşinii, adică partea cu şoferul, este intactă. Foartea grav avariată este partea dreaptă a autoturismului.

Distribuie prietenilor

răzvan accident 1 1„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci”, a spus reprezentantul Poliţiei Constanţa.

Potivit realitatea.net, la locul accidentului au fost găsite două cărți de identitate. Una îi aparține victimei accidentului, în timp ce celălalt buletin este al unui tânăr din Călărași. De asemenea, în mașină ar fi fost găsite poșeta unei femei, precum și pantofi de femeie.

Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover, o maşină de peste 100.000 de euro, care la testele de siguranţă obţine calificative maxime. Practic, acest SUV este ca un „tanc” şi numai un impact după o viteză foarte mare poate determina rănirea foarta gravă şi implicit decesul pasagerilor.