AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Doroftei a plecat în Canada fiindcă indivizi bătuți de neveste îi dădeau lecții de box

De ce a plecat Doroftei în Canada. «Oamenii bătuţi de neveste au devenit specialişti în box şi îmi dau lecţii»
01 Mai 2021 | scris de Anita Raicu
Leonard Doroftei şi-a investit aproape toată averea câştigată din box într-un bar din centrul Ploieştiului.

De ce a plecat Doroftei în Canada. «Oamenii bătuţi de neveste au devenit specialişti în box şi îmi dau lecţii»
Leonard Doroftei consideră că ”greşeala vieţii lui” e faptul că și-a investit aproape toți banii câștigați din box într-un pub pe care l-a deschis în orașul natal, Ploiești.

Doforftei a fost nevoit să închidă afacerea, în urma unor neînțelegeri cu autoritățile locale, care au constatat că localul se afla într-o clădire cu risc seismic ridicat.

După ce s-a consultat cu familia, Leonard Doroftei a luat decizia de a pleca în Canada, țara în care s-a pregătit pentru confruntările susținute în boxul profesionist.

”Plecarea în Canada a fost decizie luată în familie, cu toate că mi-aş fi dorit, poate, altceva. Au decis să venim aici. Familia a decis aşa. Am avut datoria să-i urmez.

Ani negri au fost în spatele deciziei şi nu m-au ajutat să-i contrazic. Dimineaţa până seara în prăvălie. Am avut o perioada şi în Federaţie. Când am spus stop nu a fost bine. Au fost mai multe etape. Nu au mers.

Nu pot să fiu suparat pe ei. În general oamenii bătuţi de neveste au devenit specialişti în box şi îmi dau lecţii. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor”, a povestit Doroftei la Radio Gold FM.

”Acum lucrez la un club de box care aparţine unei rude a lui Gigi Becali. Voi reveni în România într-o bună zi. La federaţie nu am fost dorit. Nu au vrut nici să fiu antrenor la lot. În sală la Nea Titi (Titi Tudor supranumit Titi Prosop – N.R.) intram cu greu”, a dezvăluit Leonard Doroftei la Radio Gold

Leonard Doroftei a intrat în boxul profesionist în anul 1997 şi s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză şi o înfrângere este bilanţui său.

Mai mult pe 3dots.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!