• Home
  • Știri
  • Două persoane au fost lovite de fulger în stațiunea Sângeorz-Băi. Una dintre ele a murit, cealaltă e la spital

Două persoane au fost lovite de fulger în stațiunea Sângeorz-Băi. Una dintre ele a murit, cealaltă e la spital

smurd

Un bărbat de 33 de ani a murit, sâmbătă seara, după ce a fost lovit de un fulger pe raza oraşului-staţiune Sângeorz-Băi, iar un altul, de 37 de ani, a fost transportat la spital, potrivit informaţiilor transmise de IPJ Bistriţa-Năsăud.

Este vorba despre un turist din Timişoara şi de un altul din Cluj-Napoca, care s-ar fi adăpostit pe timpul unei furtuni sub un foișor din lemn, în vecinătatea unei păduri.

Potrivit polițiștilor, cei doi bărbați se aflau pe strada cu izvoarele de apă minerală pentru care este renumită staţiunea. La locul solicitării au fost mobilizate un echipaj al Ambulanţei şi două echipaje SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, potrivit Digi 24, citată de b1tv.ro.

Bărbatul de 33 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a mai putut fi salvat.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul solicitării. Echipajul TIM evacuează la UPU SMURD un alt bărbat de la locul solicitării, conştient şi stabil, posibil lovit şi el de trăsnet”, a informat ISU.

Parteneri