AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Dr.Mihai-Alin Scarlat: Comunicarea in Creatie-Natura ne vorbeste, Natura ne învaţă

 

(Cuvânt înainte la o carte care va fi cu mare interes căutată, prefațând totodată și un interviu în pregătire pe care AMPress îl realizează cu doctorul Mihai-Alin Scarlat, cel care a pus temelie solidă Clinicii AS MEDICA – Bucov))

Pilda biblica a Turnului Babel ne prezinta de fapt ca din vremuri indepartate ne-a fost interzis accesul la codul creatiei (Codul lui Dumnezeu). Prin aceasta ne-a fost blocat canalul de comunicare cu celelalte vietuitoare. Desigur comunicarea intre acestea s-a pastrat.
Nu cunostem frecventele de comunicare dar suntem dotati cu posibilitatea de reaccesare a lor. Acestea nu tin de frecventele simturilor noastre si nici de comunicarea verbala. Deschiderea acestor frecvente va aduce un progres stiintific fantastic cu largi apilicatii benefice omenirii.
Viata este primordiala si a creat materia. Fara fenomenul transmutatiei viata nu s-ar putea manifesta in materie. Transmutatia este prezenta in orice moment la nivelul tuturor formelor de viata existente pe planeta noastra. Este demonstrat ca nu sunt necesare energii inalte si nici conditii speciale pentru realizarea transmutatiei.
Pamantul si toate vietuitoarele sale constituie un singur organism viu, interactiv. Modificarile echilibrului acestui superorganism numit GEA, fie prin distrugerea junglei tropicale, deteriorarea stratului de ozon, modificarea organismelor prin inginerie genetica, poluare excesiva, poate sa puna in pericol supravietuirea sa si desigur si a noastra.
Pamantul are propriul ciclu evolutiv, propria viata si semnalizeaza (comunica) cu toate speciile care traiesc pe planeta.
La nivel subcelular, atat ADN-ul cat si proteinele raspund prompt semnalelor din mediul imediat inconjurator dar si la semnale venite de la distanta pe frecvente superluminice: raspund la iubire, frica etc.
Universul este un tot indivizibil si dinamic in care energia si materia sunt intretesute atat de profund incat este imposibil sa le consideram ca elemente independente.
In ceea ce priveste sistemele de semnalizare -comunicare in creatie, mecanismele de semnalizare energetica cum ar fi frecventele electromagnetice dar si alte frecvente mult mai inalte, sunt de mii si sute de mii de ori mai eficiente in transmiterea informatiilor in mediu, decat semnalele chimice prin hormoni, neurotransmitatori, factori de crestere etc.
Noi oamenii depindem foarte mult de limbajul vorbit si scris. Am neglijat de cateva milenii sistemul de comunicare prin alte nivele vibrationale. La fel ca in cazul oricarei functii biologice neutilizarea duce la atrofia acesteia. Mai exista grupuri populationale care isi folosesc aceasta capacitate hipersenzoriala in viata de zi cu zi.
Exemplu: aborigenii din Australia pot simti panza de apa ingropata sub nisip; samanii comunica cu energiile spiritului plantelor. Ocazional mai surprindem si la fiecare dintre noi palpairi a stravechiului sistem de semnalizare, comunicare in creatie:
Traim iubirea, ura, gelozia celor din jur. Stim cand cineva ne urmareste cu privirea, intelegem ce vrea o pisica, un caine, simtim vibratiile benefice ale unei plante etc.
Este dovedit ca intre plante comunicarea se realizeaza prin intermediul mai multor canale :lumina, atingere fizica, substante chimice dar si prin cai neconventionale nonfizice-frecvente superluminice. Este incontestabil faptul ca semnalele imateriale energetice pot controla biologia dar nu avem inca niciun mecanism conventional cunoscut pentru a putea explica, masura si controla aceste fenomene.
Dar stim foarte clar ca radiatiile cu microunde, asociate cu cele ale telefoanelor mobile si a altor dispozitive electronice, interfereaza si perturba comportamentul normal al celulelor si poate duce la disfunctii si boli ( afectand grav comunicarea ).
Sunt numeroase experiente care au stabilit ca „mintea” nu este concentrata in cap, ci distribuita in tot corpul prin intermediul moleculelor semnal. Emotiile nu provin numai printr-un feed-back al informatiilor luate din mediul inconjurator. Prin constiinta de sine mintea poate folosi creierul pentru a genera”molecule de emotie”si a nu lua in seama sistemul. Folosirea adecvata a constiintei poate aduce sanatate intr-un corp bolnav. Controlul necorespunzator si inconstient al emotiilor poate sa imbolnaveasca un corp sanatos. Sunt doi factori majori responsabili pentru imbolnavirea omului. Pe primul loc se situeaza izolarea sociala( singuratatea ) urmata indeaproape de stres. Impreuna realizand un procent de peste 90%. Ambele ar putea fi combatute eficient daca am reface canalele de comunicare in creatie.
Sunt si metode folosite in terapie in acest sens: Comunicarea cu animalele, ingrijirea unor plante, meloterapia ,cromoterapia,”baile de padure”, etc.
Pentru a putea reface comunicarea oamenilor cu restul creatiei trebuie sa ne ridicam nivelul vibratiei sufletului dar si al constiintei. Pentru aceasta este necesar in primul rand sa cunoastem si sa respectam regulile Creatiei. Este unanim recunoscut ca acestea sunt reguli morale si nicidecum reguli pe care noi le cunoastem prin intermediul matematicii , fizicii, chimiei etc
Regurile morale din creatie au fost cunoscute si respectate de strabunii nostri de pe aceste meleaguri. Tot mai multi oameni de stiinta sustin si demonstreaza ca limba batrana folosita de strabunii nostrii pelasgo-geto-daci este limba primordiala a omenirii si permitea intelegerea prin limbaj a grupurilor populationale din teritoriul indo-european si totodata permitea comunicarea cu celelalte vietuitoare.
Sunt patru principii morale de baza fara respectarea carora nu ne putem inalta vibratia sufletului si a constiintei. Acestea sunt:
-Principiul EGALITATII indiferent de rasa, religie, sex, statut social etc. Trebuie sa aratam respect desavarsit pentru toate fiintele pamantului. Este foarte important sa condamnam orice forma de exploatare a omului, a actelor de cruzime si a sacrificiilor animalelor.
-Al doilea principiu moral este recunoasterea faptului ca PRIMUL LOC IL OCUPA NATURA, noi fiind parte a acesteia si nicidecum stapanii ei. Nu avem drept de viata si de moarte asupra nici unei fiinte din creatie.
-Al treilea principiu este RESPECTUL FATA DE MUNCA SI CARITATE. Nu este posibila evolutia noastra fara sa avem satisfactia muncii implinite iar parte din rezultatele muncii noastre sa o daruim celor care au nevoie si se vor bucura de acestea.
-Al patrulea principiu moral este al FIDELITATII fata de familie ,comunitate, tara, pamant, religie. Strabunii nostri au fost crestini inainte de aparitia Crestinismului.
Dorinta noastra este de a convinge cat mai multi cititori ca totul este vibratie purtatoare de informatie si ca aceasta se poate materializa. De asemeni sa intelegem ca putem sa invatam foarte multe din comunicarea cat si din comportamentul plantelor , animalelor si insectelor. Depinde de noi sa ne „deschidem” cat mai multe canale de comunicare in creatie.
O frunza, un fir de iarba, un copac, o stanca, o mare ne pot invata mai mult decat orice carte sau profesor. Depinde de noi sa avem ochii deschisi si sufletul primitor. Orice este creat este unic ca vibratie si ne poate desavarsi cunoasterea.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!