Dragnea: CExN a validat propunerile de miniștri

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că propunerile de miniștri pentru Dezvoltare Regională, Transporturi și Fonduri Europene au fost votate în unanimitate de Comitetul Executiv Național al partidului.
„Am prezentat colegilor din Comitetul Executiv propunerile pentru miniștri: pentru postul de viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene domnul Paul Stănescu, senator, pentru Ministerul Transporturilor Felix Stroe, care este președintele organizației Constanța și director general al RAJA. Pentru ministru delegat pentru Fonduri Europene — domnul Marius Nica. A fost un vot în unanimitate, cu excepția lui Paul Stănescu, unde domnul Nicu Bănicioiu a votat împotrivă”, a afirmat Dragnea, la finalul ședinței, potrivit Agerpres.
El a precizat că rămânerea în funcția de ministru a lui Viorel Ilie a fost o decizie politică a ALDE.
„A fost o decizie politică pe care ALDE a luat-o. Am avut o discuție dimineață în coaliție și lucrurile sunt așa. În rândul PSD nu este o undă de frustrare din cauza domnului Ilie, este o undă de frustrare pe situația de fapt, nu pe domnul Ilie”, a adăugat liderul PSD.