Dragnea e UE al nostru și vă muma-n… cu NATO al vostru și cu UE care rimează cu toate porcăriile

Eu sunt cu domnul Dragnea. Fan Dragnea. Să se știe din capul locului! Domnul Dragnea este președinte peste Parlament și Guvern? Este. El a numit premierul, iar când premierul n-a stat corect în poziția cuvenită, sub chipiu, l-a dat afară prin automoțiune de cenzură și bine a făcut. Noul premier e numit, pe bună dreptate, de domnul Dragnea, care-l poate arunca oricând ca pe o măsea stricată dacă mișcă altcum. Cum altcum? Păi din litera programului de guvernare! Iese din ea, iese din voia domnului Dragnea, pentru că programul de guvernare se cheamă Dragnea! Sigur, cârcotașii zic: Ordonanța 13 care vine și revine și revine, ca regina cea rea din Albă ca Zăpada, ba călare pe mătură, ba deghizată în negustoreasă de mere otrăvite, nu era în programul de guvernare! Ba era! Era, dar nu se vedea! Domnul Dragnea este cel care l-a numit chiar pe domnul Dragnea în fruntea Parlamentului întreg. Domnul Tăriceanu e, cică, un fel de șef de cameră superioară, dar în fapt camera e inferioară domnului Dragnea care dacă rămâne în picioare, fostul liberal, începând să se așeze, rămâne oblic, cu șalele în unghi, până se lasă în scaun pesedistul. Păi așa e corect!
Domnul Dragnea e totul, e-n cele ce sunt și-n cele ce mâine vor rânji la soare! Domnul Dragnea, chiar plecat în concediu, e înlocuit la comanda tuturor celor ce mișcă în țara asta de domnul Dragnea. Păi cine ar trebui să-l înlocuiască? Legitimitatea vine, cum ne-a spus și deputatul PSD Liviu Pleșoianu, cel cu moț și coadă la frizură, de la popor. Poporul l-a votat, poporul decide prin domnul Dragnea. Domnul Pleșoianu, distins și înțelept, nu înțelege totuși cum de nu sunt numiți de domnul Dragnea, prin iscălitura ministrului subordonat de la Justiție, marii magistrați și procurori, șefii serviciilor secrete și, mai concret, doamna Kovesi. Cum adică? Să fie DNA-ul pe mâna oricui, a uneia care, scăpată din zbilțul lui Băsescu, și-a luat nasul la purtare, anchetându-l chiar pe liderul suprem? Păi asta nu e îngăduit și nu e constitutional și e chiar crimă de les-majestate. Trebuie să vină la DNA o persoană de încredere, cu simț patriotic, votată de popor, care, votându-l pe domnul Dragnea, i-a dat și misiunea  de a pune la anchetele cu corupția pe cine trebuie. Cum să stea acolo baschetbalista asta care mai e susținută și de americani?! N-ar fi mai bine să fie, așa, ca exemplu, susținută de ruși sau de Coreea de Nord? De ce musai de Unchiul Sam care mai pune și întrebări idioate? Adică e îngrijorat că înflorește iar corupția. Păi corupția măi nea Caisă americănească e votată de noi, e a noastră, n-a murit niciodată, tu ocupă-te de corupția din America ta că dacă ne enervezi rău te expulzează domnul Dragnea de vezi mintenaș zidul Casei Albe din grădină. Și ăia de la Bruxelles au transmis ”îngrijorări”. Sunt îngrijorați ca numirea șefilor anchetatorilor să nu încapă pe mâna celor anchetați! Păi ce treabă au ei cu furturile de la București? A, suntem membri în UE, umblăm peste granițe ca prin curtea vecinului fără să batem la poartă și trebuie – zic ei – să facem ce e permis în legile comune. Adică să ne purtăm frumos. E-te-te, nene! Păi cine se poartă mai frumos ca domnul Dragnea?! El a fost votat de poporul lui și nu de poporul Europei întregi, iar poporul n-a zis nimic de corupție. Ce ziceți, măi, găinarilor europeni de asta? E unul care a furat, între altele, toată flota comercială a țării, și eram a patra flotă comercială a lumii, și a fost votat cu repetiție de popor. Furtul e o chestiune de simț patriotic. Omul în casa lui își pune izmenele în cui! Dragnea e UE al nostru și vă muma-n… cu NATO al vostru și cu UE care rimează cu toate porcăriile. Gata! Am trăit și singuri pe pământ!
Propun, ca atare, expulzarea imediată din țară a tuturor celor ce se opun, prin cuvinte sau marșuri neautorizate de doamna Firea, puterii depline a domnului Dragnea. Nu poți conduce Parlamentul și Guvernul, și să te sfideze una Kovesi, cu K! Dragnea trebuie s-o numească urgent pe Kovesi a lui și să continue, cum i-a cerut prin vot poporul, lupta personală cu corupția. Viteaz cum îl știu, nu exclud ca Dragnea să-l ia de gât pe Dragnea dacă află că a corupțit cu ceva. Puterea absolută a domnului Dragnea trebuie scrisă în Constituție, iar președintele țării, care după ce că e sas, mai e și din Sibiu, zonă fără granițe cu Teleormanul, să se ocupe de un scurt discurs la 1 Decembrie. Atât! Cu Justiția, cu americanii, cu securitatea națională se ocupă domnul Dragnea că e patriot și știe. A mărit și pensiile! Mă rog, la mine nu se vede, da cică le-a mărit. Păi cum să te opui puterii lui absolute? Pensiorarii supraviețuitori vor ieși la contramanifestație, iar domnul Iliescu va cere ajutor Moscovei care promite să ni-l acorde necondiționat. Nu putem să-l împiedicăm pe domnul Dragnea, care conduce tot, să pună procurorii de care are și avem nevoie. Rușine de-o așa încălcare a democrației strămoșești!
Propunere de înscris pe garduri și calcane: ”Dragnea, Dragnea, Dragnea, fă doar tu Justiția, că poporul asta vrea!”