Dragnea i-a făcut un panegiric Vioricăi Dăncilă, dar n-a știut să răspundă ce o recomandă ca premier

Liviu Dragnea a apărut în fața presei, marți,  unde a realizat un adevărat panegiric  pentru Viorica Dăncilă, laudele mergând la superlativ. El a spus că este un om al dialogului, parlamentar respectat la Bruxelles, atașată partidului, care va menține în permanență legătura cu partidul care a propus-o.
Propunerea Vioricăi Dăncilă a fost făcută de Niculae Bădălău, a spus Dragnea, iar colegii din CEx au votat-o cu o singură abținere. Ar fi vorba de Marian Oprișan (n.r.). El a lăudat colegialitatea de care dă dovadă, dar nu a știut să răspundă, întrebat de ziariști, ce merite o recomandă pentru funcția de premier. Vă va spune ea, a răspuns Dragnea. Eurodeputatul Cătălin Ivan, coleg cu doamna Dăncilă la Bruxelles, a spus – întrebat de Realitatea TV – că singurul ei merit este ”obediența, supunerea necondiționată față de Dragnea”, iar pentru europarlamentari ”este o rușine”. Engleza pe care o știe este precară, dar nu ”acesta este cel mai mare defect al ei”.
Dragnea a apărut în fața presei fără persoana propusă de PSD, ceea ce este o premieră. Întrebat dacă a contat faptul că e din Teleorman, Dragnea a spus: ”nici vorbă”. ”Cereți-ne, atunci, să plecăm toți din țară cei din Teleorman”.
Tot mai multe voci se asociază în a spune că Dăncilă este aleasă pe același principiu, al loialității față de el, loialitate de care, de astă dată, Dragnea nu se îndoiește.

D.Dumitru, AMPress