• Home
  • Prima
  • Dragnea se îngroapă pe sine și PSD. Sondaj devastator

Dragnea se îngroapă pe sine și PSD. Sondaj devastator

dragnea zice 1

Potrivit datelor unui sondaj ”realizat de o firmă de casă” la comanda lui Dragnea, PSD se află în cădere liberă. Partidul este la 31%, într-o lună a pierdut 4 procente, iar din iunie a pierdut 8 la sută. Liviu Dragnea este cotat cu 4%. In aceasta contractie constanta, PSD a ajuns la limita inferioara a bazinului sau obisnuit de 30-35%, scrie DCNews, citând ca sursă Ziare.com
Daca trendul va continua, este posibil ca, dupa cel mai spectaculos rezultat în 2016, PSD să se îndrepte spre cel mai mare dezastru electoral.

PNL nu reuşeşte să treacă pragul lui 30%, este la 25% în acest moment şi nu are un trend clar. USR şi partidul lui Dacian Ciolos sunt la 10%. În schimb, creşte substanţial partidul lui Victor Ponta, stabilizat la 5% .
Partidele folosite de PSD pentru a-şi sustine guvernarea, adica ALDE şi UDMR sunt, potrivit sondajului, sub pragul electoral, adică la 4%.

Potrivit lui Marius Pieleanu, pentru 54% dintre români corupţia este principala problemă a societăţii românesti, prima în topul celor menţionate ca răspuns la o întrebare deschisă.

Schimbarea a trei guverne personale, construite conform propriei voințe, ca și continuarea – chiar după puciul eșuat – a aceluiași stil de conducere, în care deciziile sunt impuse celorlalți, care din varii motive execută – fac din Dragnea ”piatra care atârnă din ce în ce mai greu la gâtul partidului”. Niciun líder PSD, conform acestui sondaj transmis de sursele citate, nu a coborât atât de mult. Dragnea încearcă din nou contramăsuri în forță, își cumpără unul câte unul adversarii din partid, dar trendul este cel arătat.
SURSA: ziare.com

Parteneri