AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Dragnea, trimis în judecată în dosarul vizitei în SUA, la inaugurarea lui Trump. Vezi cum și-a plătit vizita

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Liviu Dragnea, în dosarul vizitei pe care a efectuat-o în ianuarie 2017 în SUA, la inaugurarea mandatului de președinte al lui Donald Trump. Dragnea este acuzat de trafic de influență și de folosire a influenței. El ispășește acum condamnarea de 3 ani și 6 luni pe care a primit-o în dosarul Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea, fost președinte PSD, este acuzat că a primit foloase necuvenite pentru el și pentru partid în valoare de aproape 400.000 de dolari, care au acoperit vizita pe care a efectuat-o în SUA în ianuarie 2017, alături de premierul de atunci, Sorin Grindeanu, pentru ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, care câștigase alegerile prezidențiale,scrie DIGI24.ro.

În schimbul avantajelor primite, Liviu Dragnea l-a numit consul general la Bonn pe cel care l-a ajutat, se arată într-un comunicat DNA.

Alt dosar de mare corupție va fi trimis  către judecători  zilele acestea, principalul inculpat fiind același Liviu Dragnea. conform unor surse din partidul pe care l-a condus cu mânâ de fier.

D. Dumitru, AMPress

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!