AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Drulă nu exclude o construcţie politică împreună cu Orban şi alte „partide democratice” în 2024

Foto - ziuadevest.ro

 

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat că este o posibilitate colaborarea la nivel politic, în perspectiva anului electoral 2024 cu Ludovic Orban, precum şi cu alte partide democratice şi „ cu toţi cei care vor să pună umărul la dărămârea PNL-PSD”. În schimb, acesta exclude o colaborare cu un partid extremist ca AUR şi cu REPER condus de către Dacian Cioloş.

„Nu văd nicio formă de colaborare cu un partid extremist (AUR – n.r.). Iar în ceea ce îl priveşte pe domnul Orban avem o colaborare parlamentară foarte bună, depunem împreună moţiuni simple împreună, atacuri la CCR. În afara zonei parlamentare, colaborăm bine la nivel local, lucruri punctuale şi cu PMP. Atâta timp cât vorbim despre partide democratice, din zona care respectă valorile democratice, ne dorim o colaborare şi să oferim o alternativă României în 2024. Spun că doresc să colaborăm cu toţi cei care vor să pună umărul la dărămârea PNL-PSD. E posibilă o construcţie şi alternativă de dreapta”, a afirmat Cătălin Drulă, duminică la Prima News, potrivit news.ro.

Chestionat dacă mai are disponibilitate la un proiect comun cu Dacian Cioloş în anul 2024, Drulă a răspuns: „E un pic ridicol. Nu, nu suntem totuşi la emisiunea «Iartă-mă».

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!