• Home
  • Știri
  • Drulă: Raportul privind situația economică și financiară, întârziat cu 21 de zile. Le e frică să publice cifrele dezastrului

Drulă: Raportul privind situația economică și financiară, întârziat cu 21 de zile. Le e frică să publice cifrele dezastrului

catalin drula 346c13e57d

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că Legea responsabilităţii fiscal-bugetare este încălcată de 21 de zile, deoarece Guvernul nu a publicat raportul semestrial cu privire la situaţia economică şi bugetară.

Acesta susţine că guvernanţilor le este „frică” să publice „cifrele dezastrului”.

Cătălin Drulă mai critică Executivul pentru că în actualul mandat nu a fost desfiinţată „nicio sinecură”, nu a fost redusă „nicio cheltuială inutilă” şi nu a fost oprită „risipa”. Potrivit acestuia, PSD şi PNL au adus „instabilitate şi nesiguranţă” pentru ziua de mâine.

„Nimeni nu ştie la ce să se aştepte, cum să facă un plan de afaceri, cum să supravieţuiască crizei declanşate de această guvernare toxică. De 21 de zile, legea responsabilităţii fiscal-bugetară este încălcată. Guvernul Ciolacu refuză să publice raportul semestrial cu privire la situaţia economică şi bugetară. Termenul legal, obligatoriu, era 31 iulie. Le e frică să publice cifrele dezastrului. Dar ascunderea gunoiului sub preş nu face decât să sporească neîncrederea investitorilor şi să facă rău economiei româneşti”, a scris Drulă, luni, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Liderul USE îi cere premierului Marcel Ciolacu să „înceteze acest joc iresponsabil şi să îndeplinească de urgenţă” obligaţiile din Legea 69/2010 privind responsabilitatea fiscal-bugetară.

Mai mult aici

Parteneri