AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Drulă (USR): Varianta comasării alegerilor ar fi o jignire. E un act de laşitate şi ticăloşie politică

Foto - ziuadevest.ro

 

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat, marți, că varianta comasării alegerilor locale și parlamentare din 2024 ar fi imorală și o jignire adusă românilor.

„E o variantă imorală. E făcută pur şi simplu dintr-un calcul politic, care şi acela se va dovedi greşit. Noi suntem pregătiţi pentru 2024, în orice variantă. (…)
Noi suntem pregătiţi, pentru că România e nemulţumită de PSD şi de PNL. De asta sunt disperaţi, de asta se ceartă zi de zi şi încearcă să îşi paseze vina.

Nu putem să vorbim în acelaşi timp despre stradă, apă, canal şi despre problemele care ţin de preşedintele României sau de Guvern”, a declarat Cătălin Drulă, potrivit b1tv.ro.
Liderul USR a mai susținut că această tactică din partea PSD și PNL ar fi o jignire la adresa românilor.

„Deja sunt patru buletine de vot în alegerile locale – pentru preşedinte de consiliu judeţean, primar şi cele două consilii, local şi judeţean. Să mai adaugi încă nişte buletine de vot, încercând să ameţeşti oamenii… Cumva e o jignire, ca multe lucruri pe care le face această guvernare.
Ei cred că o să îi ameţească pe oameni, dându-le şase buletine. (…)
E în sine un act de laşitate şi ticăloşie politică, pentru că, dacă ești asumat, te prezinţi corect în faţa oamenilor”, a mai spus Drulă.
Amintim că, potrivit unor surse G4Media, liderii PNL ar vrea comasarea alegerilor locale și parlamentare din 2024.

În schimb, PSD nu susține propunerea și invocă numărul mare de buletine de vot și faptul că o astfel de decizie ar fi neconstituțională.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!