• Home
  • Prima
  • Ducesa Meghan a născut al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a . It s a boy! – exclamă cu entuziasm presa engleză

Ducesa Meghan a născut al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a . It s a boy! – exclamă cu entuziasm presa engleză

harry si magham 1

Ducesa Meghan de Sussex a născut, luni dimineață, un băiețel, primul ei copil și al prințului Harry și, totodată, al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

”Ducele şi ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru felicitările pe care le-au primit din întreaga lume în timp ce se pregătesc să-şi întâmpine bebeluşul. Alteţele lor regale au luat decizia de a păstra private detaliile privind pregătirile pentru naşterea bebeluşului lor”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham .

Cum arată fiul lor, al şaptea în ordinea venirii la tron? E frumos, răspund surse discrete din maternitate. E mai blond, ca tata, sau mai închis la culoare. ca mama?  – sunt întrebări deocamdată fără dezlegare. Câţiva ziarişti, aleşi pe sprânceană vor participa, scrie presa engleză, în curând, la o şedinţă foto cu părinţii şi bebeluşul regal.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri