A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dumnezeu îţi oferă mai multe lucruri bune decât poţi să smulgi singur de la viaţă – O scurtă povestioară moralizatoare

0 290

Într-o zi, un băieţel a intrat într-o prăvălie însoţit de mama sa.

Văzându-l pe copil, negustorul i-a arătat un borcan mare cu dulciuri şi l-a îndemnat să ia din ele câte doreşte. Copilul însă a rămas neclintit.

Negustorul s-a mirat că un copil atât de mic nu s-a repezit asupra borcanului cu dulciuri, aşa că l-a mai îndemnat o dată să ia din el ce-i place. Din nou, copilul nu a luat nimic din borcan. Auzind discuţia, chiar şi femeia şi-a îndemnat băiatul să aleagă dulciurile care-i sunt pe plac. Din nou, băieţelul nu a reacţionat nicicum.

La un moment dat, negustorul a luat cu mâna lui dulciuri din borcan şi i le-a oferit băiatului. De data aceasta, copilul a acceptat bucuros cei doi pumni de bomboane.

Pe drumul spre casă, mama şi-a întrebat băiatul de ce a refuzat să ia singur dulciuri din borcan la invitaţia negustorului.

— Mamă, mâinile mele sunt foarte mici, aşa că nu puteam lua destule dacă băgam mâna în borcan! Dar nenea are mâinile mari, şi uite cu cât de multe dulciuri m-am ales acum!

Morala: Atunci când ne luăm singuri lucrurile dorite de la viaţă, ne putem alege cu foarte puţin, dar atunci când ni le dă Dumnezeu, ne alegem cu mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată!

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More