E miezul nopții. Sute de oameni protestează la Caracal

Suspectul crimei din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost scos, vineri seara, din curtea unde ar fi ucis-o pe Alexandra, cu autospeciala Poliţiei, încercuită de jandarmi, care au făcut un culoar între sutele de oameni care protestează pe stradă. Oamenii erau gata să-l sfârtece pe criminal.

Suspectul crimei din Caracal, scos din curte în maşina Poliţiei. Sute de oameni protestează

Puţin după ora 23.00, o autospecială a Poliţiei a ieşit din curtea unde locuieşte Gheorghe Dincă, suspectul crimei din Caracal, maşina în care se afla acesta fiind încercuită de jandarmi.

Distribuie prietenilor

Sute de protestatari au huiduit când a ieşit maşina Poliţiei, dar şi când au ieşit anchetatorii din curtea lui Dincă.

Sute de oameni protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, în faţa locuinţei suspectului, faţă de modul în care autorităţile au intervenit în acest caz.

Oamenii au adus cu ei coli albe pe care au scris „Nepăsarea voastră ucide vieţi” şi „Dreptate pentru Alexandra”.

Gheorghe Dincă va fi condus, vineri noaptea, la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, după ce a rămas în casă, în timpul cercetărilor, timp de aproape 18 ore.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o localizare exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Suspect este un bărbat de 57 de ani, pe numele său Gheorghe Dincă, tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane şi bijuterii în special inele, care i-ar fi aparţinut Alexandrei.

Totodată, anchetatorii încearcă să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună şi care era din judeţul Doljm transmite Mediafax.

Jandarmii și polițiștii de la rutieră prezenți în număr mare la fața locului sunt la rându-le ținta revoltei populare.

La București, premierul Dăncilă a cerut demiterea șefului poliției, iar președintele Iohannis a spus că demisiile și demiterile nu-s suficiente.

C. Zamfir, AMPress