AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Elena Lasconi își anunță candidatura la șefia USR. Dominic Fritz se retrage

Elena Lasconi a anunțat, duminică, într-un mesaj publicat pe Facebook, că va candida la șefia USR. Totodată, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, le-a transmis colegilor din partid că nu va mai candida, deși Cătălin Drulă spunea în urmă cu o săptămână că el pare cel mai potrivit pentru rolul de președinte al partidului.

Motivul invocat ar fi acela că nu a obținut încă cetățenia română, potrivit unor surse din partid, iar asta ar fi o vulnerabilitate pentru USR dacă el ar câștiga competiția internă, notează antena3.ro.

Lasconi spune ca vrea reconstrucția partidului.

„E vremea RECONSTRUCȚIEI! Dragi câmpulungeni, vă mulțumesc pentru încredere! Am fost, sunt și voi fi loială Câmpulungului câte zile voi mai avea. Tot ce fac și voi face este pentru binele orașului. Nu este o promisiune, ci un legământ. Aici este casa mea. Aici este sufletul meu. Și asta datorită vouă. Mă mândresc cu Câmpulung. Mă mândresc că sunt româncă. După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții. Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung. În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte. Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat. Așa că am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat. Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveți încredere: cuvântul meu e contract! Să fim sănătoși, liberi, uniți și să ne bucurăm unii de alții!”, a scris primărița din Câmpulung.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!