Elena Udrea a ales o pușcărie din Costa Rica unde nu stă cu copilul. Opțiunea ei nu are o explicație

Aflată în închisoarea Vilma Curling, de la periferia capitalei San Jose, Elena Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi, dar vizitele sunt scurte, a anunțat Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica prin intermediul purtătorului de cuvânt, informează RTV.net.

„Copilul nu este admis în mod permanent, este adus de două ori pe zi pentru a fi alăptat, într-un spaţiu special. Este procedura care se aplică și în cazul celorlalte deţinute care solicită acest lucru’, a anunțat conducerea închisorii Vilma Curling.

Elena Udrea, reținută, săptămâna trecută,  ar fi putut cere să-i fie adus copilul în fostul penitenciar „El Buen Pastor”, pentru a sta împreună tot timpul. Dar acest lucru nu s-a întâmplat, scrie observator.tv citând presa din Costa Rica.

Distribuie prietenilor

„Elena Udrea a fost informată că există un modul maternal în penitenciarul de la periferia oraşului San Jose în cazul în care este interesată să aducă bebelușul acolo. Directorul închisorii așteaptă un răspuns de la ea”, însă Udrea a optat, cel puțin până acum, pentru varianta de mai sus.

AMPress