• Home
  • Prima
  • Elena Udrea a blestemat-o ca la uşa cortului pe judecătoarea care a condamnat-o

Elena Udrea a blestemat-o ca la uşa cortului pe judecătoarea care a condamnat-o

Elena Udrea, care după niște ani trăiți în străinătate, unde a fugit de pedepse, și-a continuat ”ca mamă onorabilă” viața de lux în țară, unde a tras, conform multor surse, sforile, mai ales prin protectorul ei Băsescu, spre a scăpa de lege, a fost condamnată la 8 ani de pușcărie. Ea a blestemat-o pe judecătoarea care a pronunțat sentința ”să simtă copiii ei ce simt copiii mei”.

Mama Udrea a umplut viața românilor și-n noaptea de Revelion unde a fost ”cu mască” supervedetă, culmea la un post al lui Voiculescu,. Tot la un post din același grup și-a proferat blestemele clasice la noi, care fac apel la mame, copii etc. ”Unde să mai fug? Italia a schimbat legea, nu mai ia în considerare executarea pedepselor primite în alta țară”, a spus Udrea realizatoarei Bîrzilă.

Pedeapsa, care poate fi atacată, vizează doar un aspect al carierei de corupt din viața dublei ministrese, fiindcă ”dosarele ei grele” sunt încă ținute în sertare, iar un cunoscător al cazului spune că pentru Udrea ar mai trebui inventate două vieți spre a face pușcăria pe care o merită.

D. Dumitru. AMPress

Parteneri