AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Elev de opt ani violat de colegi de două ori. Părinții protestează în fața școlii din București

Un băiat, elev la Școala Nicolae Titulescu din București, ar fi fost violat de două ori de colegii săi chiar în baia școlii din centrul Capitalei. Părinții revoltați s-au adunat luni dimineață în curtea școlii, iar directoarea școlii discută cu ei.

Potrivit digi24.ro, primul caz de viol s-a produs în 2022, când s-a deschis și un dosar penal. Conform unor surse din poliție, copilul – care atunci avea 8 ani – ar fi fost violat în baia școlii. El a fost dus la INML, iar o plângere a fost depusă la secția 4 de Poliție.

Dosarul s-a clasat atunci deoarece elevul acuzat de viol ar fi fost mult prea mic pentru a fi tras la răspundere, el având 11 ani. Alt dosar penal a fost deschis în decembrie 2023, după ce aceeași victimă a fost violată, dar de alt elev, potrivit acelorași surse.

Același elev ar mai fi fost agresat o dată de curând. Părinții s-au adresat iar școlii, iar o anchetă este în desfășurare. Părinții au fost chemați la școală pentru discuții.

La școală sunt și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar București și ai Ministerului Educației.

Secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion, a declarat că ministerul nu a fost sesizat cu privire la aceste fapte nici în 2022, nici acum.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!