AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Elon Musk spune că „nu există nicio șansă” să fie învins Vladimir Putin în Ucraina

Elon Musk le-a spus senatorilor republicani că „nu există nicio șansă” să fie învins președintele rus Vladimir Putin în războiul din Ucraina, relatează Bloomberg, potrivit b1tv.ro.

Miliardarul american a făcut afirmațiile în cadrul unei videoconferințe pe X Spaces, parte a platformei sale de social media, X, fosta Twitter.

Musk se opune proiectului care prevede noi ajutoare pentru Ucraina și care se află în dezbatere în Congresul SUA, astfel că i-a îndemnat pe cetățenii americani „să își contacteze reprezentanții aleși” în legătură cu această situație.

„Această cheltuială nu ajută Ucraina. Prelungirea războiului nu ajută Ucraina”, a spus omul de afaceri, în cadrul unor declarații ce au fost preluate și de agenția rusă de presă TASS.

El a negat vehement acuzațiile conform cărora ar fi devenit „apologetul lui Putin” și spune că astfel de opinii sunt „absurde”.

Serviciul ucrainean de informații militare susține că forțele ruse obțin ilegal din țări terțe terminale de satelit de la Starlink, compania lui Elon Musk, și le folosesc tot mai des pe frontul din Ucraina.

Foto – CHESNOT/GETTY

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!