A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Eugen Teodorovici: PSD a depus moțiune simplă împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu

0 49

„Grupul parlamentar al PSD din Senat depune moțiunea simplă cu titlul «Guvernare PNL – numele tău este austeritate»”, a anunțat, în plenul de luni al Senatului, Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax.

”Dacă este cineva care consideră că deprecierea din ultima perioada a leului, ulterior preluării guvernării de către PNL, nu are nicio legătură cu avalanșa de declarații iresponsabile scoase din obscuritatea unei pagini personale de Facebook și aduse în lumina reflectoarelor la nivel de poziții oficiale și atitudini publice , atunci am ajuns în situația unei harababuri la nivelul puterii executive, ce ar putea degenera într-o degringoladă la nivelul întregii țări”, se arată în textul moțiunii simple.

Teodorovici îl condideră vinovat de deprecierea leului pe  succesorul său la Minister, iar moțiunea simplă este pentru a-l da jos pe Florin Cîțu. Fostul ministru PSD l-a luat permanent peste picior pe liberal, de la comentarii băscălioase, până la analize care arată ”dezastrul” în care duce acest diletant țara.

La căderea guvernului Dăncilă, Eugen Teodorovici a spus că el este singurul care știe să mențină deficitul bugetar sub 3 la sută. El nu a împărtășit nimănui secretul și nici cum poate ajunge la acest miracol, mai ales că din vremea guvernării sale, în toamnă aproape că fusese atins acest deficit.

C. Zamfir, AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More