• Home
  • Știri
  • Eugen Tomac, reales în funcția de președinte al PMP

Eugen Tomac, reales în funcția de președinte al PMP

tomac

Europarlamentarul Eugen Tomac a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, de cei 708 delegaţi cu drept de vot participanţi la Congresul extraordinar al PMP, organizat la Palatul Parlamentului.

Tomac a obţinut 705 voturi „pentru”, unul „împotrivă”, alte două voturi fiind anulate, conform rezultatelor anunţate de organizatori, notează Agerpres.

Ca secretar general al PMP a fost validat Ionuţ Simionca.

De asemenea, au fost votaţi 29 de vicepreşedinţi ai partidului.

În conducerea PMP se vor regăsi şi 11 secretari executivi.
„Sunt onorat şi, în acelaşi timp, simt această responsabilitate pe care o avem împreună de dus mai departe. Vă asigur că voi face tot ceea ce trebuie pentru ca partidul nostru să se consolideze, să reuşească să-şi atingă toate obiectivele pe care şi le-a propus pentru anul 2024, un an plin de provocări, cu patru rânduri de alegeri. Primul obiectiv este să reuşim să creăm acel bloc necesar de dreapta pentru a oferi ţării o alternativă. Şi, evident, următorul obiectiv este să revenim în Parlament cu o echipă de oameni capabili să reprezinte interesele României şi, evident, să dăm viitorul preşedinte al ţării”, a declarat Tomac.

Parteneri