Explozie la PSD:  Firea i-a cerut demisia ministrului Carmen Dan pentru bătăile aplícate de jandarmi

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan pentru felul în care a gestionat intervenția jandarmilor la mitingul din 10 august., scrie Realitatea.net.

Ședința PSD a explodat după câteva ore de discuții calme, în momentul în care Gabriea Firea a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan.

”După trei ore în care au fost prezentate doar măsurile guvernului Dăncilă, tensiunile au început să răbufnească. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan. Dacă aceasta nu își va da demisia, Firea a cerut să i se retragă susținerea. Motivul solicitării: modul în care Carmen Dan a gestionat intervenția jandarmilor la protestul din 10 august”, relatează Realitatea TV.

Potrivit corespondentului Realitatea TV, Gabriela Firea este nemulțumită de faptul că răspunderea pentru intervenția brutală a jandarmilor la mitingul din 10 august pare să fie aruncată pe umerii prefectului Capitalei, Speranța Clișeru, care este o apropiată a primarului general.

Până la ora transmiterii acestei știri, Carmen Dan nu a avut o reacție în fața cererii venite din partea lui Firea.

Atacul primarului general reprezintă o problemă mare pentru Dragnea, în condițiile în care Carmen Dan este o apropiată a liderului PSD.

Potrivit informațiilor venite din ședință, Firea i-a mai reproșat lui Dragnea că se consultă numai cu Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, și cu partenerul de viață al acesteia, senatorul Claudiu Manda.