• Home
  • De la prieteni
  • Expoziția ”Cu și fără nori”, pictură pe pânză de Ana Luciana Avramescu, este deschisă la Muzeul Pietrei

Expoziția ”Cu și fără nori”, pictură pe pânză de Ana Luciana Avramescu, este deschisă la Muzeul Pietrei

luciana afis 3 1

După cartea ”Bucurii cu poezii”, semnată împreună cu tatăl său, poetul Lucian Avramescu  (de la 5 la 8 ani, copilul a desenat grafică pe caculator, fără s-o învețe nimeni, iar poetul a interpretat în vers desenele), Ana Luciana Avramescu, în vârstă de 12 ani, acum, elevă la Școala Sângeru, a deschis prima sa expoziție de pictură pe pânză la Muzeul Pietrei. Sunt 60 de lucrări, din care patru au fost reținute de Emil Calotă, fost primar al Ploieștilor și candidat pentru un nou mandat, Aurel Constantin, om de afaceri (două lucrări) și Dumitru Cârstea, patron al Ziarului Prahova. Lucrările cumpărate rămân în expoziție două luni, după care proprietarii și le pot ridica.

Expoziția poate fi vizitată zilnic, ca și celelalte colecții ale Muzeului Pietrei, în condițiile  legii  (număr de vizitatori limitat, mască de protecție în spațiu închis).

În curând, Ana Luciana Avramescu va  publica pe site-urile  AMPress și  Muzeul Pietrei, fotografii ale lucrărilor și date legate de posibilitatea achiziționării lor. Banii câștigați îi va dona pentru dezvoltarea Muzeului Pietrei la care tatăl său lucrează de două decenii. Pentru a reține lucrări, puteți trimite un mesaj  pe adresa de mail [email protected]. Majoritatea tablourilor au dimensiuni de 40/40 cm, 50/40 cm.

AMPress

Parteneri