Fa ordine in arta: de ce sa achizitionezi un dulap metalic pentru desenele tale?

dulap metalic 1 scaled 1

Daca lucrezi de la birou, probabil stii deja faptul ca aceasta activitate necesita acte si dosare. Totusi, sunt sanse mari sa ai nevoie in mod constant si de diverse hartii. Astfel, organizarea acestora poate deveni o sarcina dificila. Pastreaza un mediu curat achizitionand un dulap metalic pentru desene. Iata ce trebuie sa stii inainte de a face acest lucru!

De ce sa cumperi mobilier din metal?

In momentul actual, majoritatea informatiilor sunt stocate in mod electronic. Cu toate acestea, nevoia pentru hartie nu a disparut. In mod contrar, este chiar recomandat sa existe intotdeauna copii fizice ale fisierelor, deoarece trebuie sa le poti recupera in situatiile neprevazute. In plus, daca esti arhitect sau lucrezi intr-un domeniu similar, realizarea proiectelor necesita intotdeauna desene.

dulap metalic 2
dulap metalic

Acestea sunt confidentiale si trebuie sa ramana departe de ochii lumii. Desi ai putea sa folosesti un mobilier din lemn pentru depozitare, nu este neaparat cea mai buna solutie. Piata cuprinde multe modele care ofera un spatiu generos la preturi reduse, dar materialul se rupe repede. Pe langa asta, produsul trebuie suspendat pe perete. Prin urmare, nici limita sa de greutate nu este foarte mare.

Lemnul arata mai bine din punct de vedere estetic, insa tine minte ca este greu de intretinut si nu prezinta durabilitate. In schimb, lucrurile sunt diferite cand vine vorba de un dulap metalic de la officeclass.ro. Acest produs este sudat, astfel incat tabla de otel de prima calitate permite utilizarea sa pe o perioada mare de timp fara interventii.

Ce caracteristici prezinta dulapurile pentru desene?

Un astfel de model are dimensiunile de 1000x730x795 mm, ceea ce-l face foarte usor de integrat in orice incapere. Spre deosebire de dulapurile inalte sau cu soclu, nu sunt utilizate usi, ci sertare cu manere. Acestea au capacitatea portanta de 35 de kilograme fiecare, masurile lor fiind de 50x934x702 mm. Costul de achizitie este de 5 164,17 lei cu TVA inclus, fiind aplicata o reducere de 1 317,22 lei.

Un astfel de dulap metalic vine la pachet in stare complet asamblata. Asadar, nu mai este nevoie sa angajezi o persoana avizata pentru montaj. De asemenea, dispui de o garantie valabila timp de 24 de luni. Acest model este construit pentru hartiile A1, care sunt de 8 ori mai mari decat cele A4 si de 2 ori mai mari decat cele A2.

Vrei alta optiune? Alege un dulap metalic cu dimensiunile de 1350x980x440 mm. Acesta are doar 5 sertare, fiind o alternativa potrivita pentru cei care detin afaceri la inceput de drum.

In acest model se pot amplasa hartii A0 pentru reclame publicitare, desene tehnice, postere sau imagini personale. Vopseaua exterioara dispune de tratament ignifug, asigurand un nivel de protectie superior la contactul cu focul sau in cazul unui incendiu.

Ce sistem de protectie este pus la dispozitie pe un dulap metalic pentru desene?

Incuietoarea de siguranta este centralizata si contine doua chei. Pe langa asta, sertarele pot fi extrase pana la 75%. Desi nu sunt prezente manere antiefractie, inchiderea in 3 puncte sau o gaura prevazuta cu lacat, securitatea este suficient de stabila pentru a bloca accesul persoanelor neautorizate. Pe un site de incredere poti gasi o gama larga de astfel de produse la oferte si dispui de livrare gratuita direct la usa ta!

Parteneri