Rezolvă problema fișelor de lucru cu cartușe originale sau compatibile

Familiile cu copii au fost printre cele mai afectate de măsurile care au trebuit să fie respectate de către toată lumea pe perioada stării de urgență și a stării de alertă datorate pandemiei. Din momentul în care copiii nu au mai putut să meargă la școală sau la grădiniță, aceștia au trebuit să rămână în case și să fie îngrijiți de către unul dintre părinți.

Totuși, educația lor trebuia să continue și profesorii, învățătorii și educatorii s-au străduit să găsească modalități prin care să păstreze legătura cu copiii și să le ofere materiale și teme de lucru pe care să le poată face acasă, ca să poată ulterior să le prezinte și să poată fi urmărită evoluția lor și chiar notată, pentru a nu pierde un an întreg. Până la urmă, ei nu sunt de vină cu nimic pentru faptul că această pandemie a decis să ne lovească în timpul anului școlar.

Majoritatea cadrelor didactice au apelat la metoda fișelor de lucru pentru a putea avea și dovezi ale muncii realizate de către copii și a evoluției acestora. Acesta este principalul motiv pentru care majoritatea părinților au fost nevoiți să achiziționeze imprimante pe care să le poată conecta la calculatoare, laptopuri și telefoane, pentru a putea lista fișele de lucru pe care copiii trebuiau să le rezolve.

Majoritatea imprimantelor vin cu cartușe pe jumătate sau sfert umplute, pentru a putea testa și folosi imprimanta pentru o perioadă, însă în scurt timp acestea trebuie înlocuite cu unele noi. Pentru imprimantele Canon, trebuie să folosești fie cartușe originale, fie cele mai potrivite cartușe pentru imprimanta Canon pe care fiecare o are acasă, denumite și cartușe compatibile. Bineînțeles că cele mai bune sunt cartușele originale, însă pentru a face unele economii, putem opta pentru compatibile, care, de cele mai multe ori, funcționează la fel de bine ca și cele originale.

La fel se întâmplă și când vine vorba despre cartușe pentru imprimantă Epson sau orice altă marcă de imprimantă. Iar pentru a fi sigur că alegi exact modelul potrivit  de cartuș pentru modelul tău de imprimantă, trebuie să știi să urmărești procesul de selectare a mărcii și de alegere foarte atentă exact a modelului de imprimantă pe care o ai. Astfel te vei asigura că ai exact cartușul potrivit și vei putea să listezi o mulțime de fișe de lucru de care au nevoie copiii tăi pentru a face tot ce trebuie pentru grădiniță/școală.

Sursa de imagine:

Standret / Shutterstock.com

Parteneri