• Home
  • Prima
  • Fară mască, AUR a condus prima şedinţă a noului Parlament. Vezi de ce!

Fară mască, AUR a condus prima şedinţă a noului Parlament. Vezi de ce!

sosoaca 2

Prima ședință a Camerei Deputaților a fost condusă de Lucian Feodorov, deputat AUR, asistat de patru secretari de ședință, doi secretari de la AUR, unul de la PSD și unul de la USR. Chiar în momentul în care, de la tribuna președintelui Camerei Deputaților, Feodorov citea regulamentul ședinței, acesta și-a tras masca sub bărbie.

Lucian Feodorov are 78 de ani și este cel mai în vârstă deputat. Potrivit regulamentului Parlamentului, prima ședință a Camerei Deputaților și a Senatului este condusă de decanul de vârstă.

Articolul 2, din Regulamentul Camerei Deputaților:

„Până la alegerea Biroului permanent lucrările Camerei Deputaților sunt conduse de cel mai în vârstă deputat, în calitate de preşedinte de vârstă, asistat de cei mai tineri 4 deputați, în calitate de secretari.”

Regulile de protecția sanitară au fost ignorate și de senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, care nu a purtat masca în plenul Senatului, scrie DIGI24.ro De altfel, lipsa măștii a fost unul din punctele forte ale  programului politic de campanie al acestei formațiuni  care continuă să sfideze legea și din Parlament, obiectivul central fiind acela de a câștiga cu orice preț notorietate. (Foto – Senatoarea Șoșoacă în prima zi de activitate în Parlament)

Parteneri