A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Fața hidoasă a politicii. Cuc a cerut întârzierea a cinci avioane TAROM cu care veneau să voteze moțiunea parlamentari ai opoziției

1 81

 

În direct la televiziune, ministrul Răzvan Cuc a recunoscut practic că toate acuzaţiile directoarei TAROM sunt adevărate: I-a cerut lista cu deputaţii opoziţiei care veneau cu avioanele TAROM să voteze moţiunea. Mai mult, a dezvăluit că s-a dus acasă la Mădălina Mezei ca să discute cu ea, femeia a ieşit în faţa porţii şi a vorbit cu ministrul în prezenţa fratelui ei.

Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor: Eu mă întâlnesc cu directorii, pot să mă întâlnesc oriunde, nu cred că am o constrângere.
Jurnalist: De ce ați fost acasă?
Răzvan Cuc: Păi dacă dânsa a zis că vrea să ne întâlnim urgent!
Jurnalist: La ea acasă?
Răzvan Cuc: Nu m-am dus la dânsa acasă, mare atenție…
Jurnalist: Pe stradă?
Răzvan Cuc: Păi pe stradă. Dânsa a venit însoțită de fratele dânsei…

„Confirm că eu sunt în imagini, dar sunt surprinsă cum au ajuns publice…”, a spus Mădălina Mezei când a fost întrebată despre imaginile apărute în presă.

„Domnul ministru a venit să facă presiuni asupra mea legat de discuția cu întârzierea curselor pentru deputați. Cred că era aproape de 11 seara, miercuri. Mi-a cerut să întârziem aeronavele mai mult de cinci ore. Înainte am vorbit la telefon și i-am spus că nu este posibil și să nu încerce să facă nicio presiune asupra echipei TAROM pentru că am luat toate măsurile pentru ca aceste avioane să nu fie întârziate.

Mezei a spus că s-a întâlnit în fața casei sale cu ministrul Cuc pentru că nu era acasă și venea de la fratele ei.

„Eu veneam de la fratele meu. Discutasem cu el acest subiect monstruos și am decis că este bine să-l anunț ca să nu cumva să încerce ceva. Ministrul putea avea acces la oricine din companie”, a spus Mezei.

Ministrul Cuc, spre a împiedica votarea moțiunii care a dus la căderea guvernului din care făcea parte a identificat cinci curse TAROM cu care veneau la București  parlamentari ai opoziției și a încercat să le țină la sol.

Mai mult de DIGI24.ro

1 Comentariu
  1. zen spune

    Am urmarit la TV, nu a recunoscut nimic, ba chiar i-a cerut sa-i dea numerele de tel. de pe care a fost apelata … Doamna o dadea din colt in colt, ba chiar a afirmat ca nu are martori! Sincer vorbind, eu nu cred asaceva … Mai degraba se incearca o dafaimare a membrilor guvernului … Asta au facut si cu Shaider, Grindeanu, Dancila, Dragnea, etc … De spus poate sa spuna oricine, orice … nimeni nu este tras la raspundere pentru defaimare …mai ales cei din clanul lui iohannis!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More