Fifor: „Nu e onoare mai mare decât să juri credinţă patriei tale sub culorile Drapelului”

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a participat, marți, la ceremonia de înălţare a Drapelului Naţional al României în Piaţa Tricolorului din Bucureşti.

„Nu e onoare mai mare decât să juri credinţă patriei tale sub culorile Drapelului şi să nu uiţi niciun moment că ai depus un jurământ de onoare şi de credinţă oriunde te-ar purta paşii şi în orice tip de misiune. Într-o astfel de zi nu pot decât să mă gândesc la militarii români aflaţi în teatrele de operaţii, la familiile lor, la veteranii Armatei Române, oameni care n-au precupeţit niciodată vreun efort pentru patria lor, neuitând vreodată că au depus un jurământ sub Drapelul patriei. Este o zi importantă, o zi pe care o s-o marcăm întotdeauna şi pe care fiecare dintre noi ar trebui s-o poarte în suflet”, a spus Fifor, potrivit Agerpres.

Steagul României a fost adus în Piaţa Tricolorului, unde a fost binecuvântat de un preot militar şi ridicat pe catarg în acordurile Imnului naţional interpretat de Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale.

Distribuie prietenilor

Ceremonia a fost organizată de Ministerul Apărării, în colaborare cu Instituţia Prefectului şi Primăria Municipiului Bucureşti.