Firea acuză dușmanii politici pentru avarie. Orban a supraîncălzit caloriferele

Gabriela Firea acuză guvernarea Orban pentru  cea mai mare avarie termică din ultimii 20 de ani, din Capitală. Ea spune că a fost amenințată în acest sens, cu o catastrofă, pentru a pierde alegerile. Și aici nu pote fi vorba decât de mâna oamenilor lui Orban, dacă nu chiar a lui.

„Este cea mai gravă avarie care s-a petrecut din cele cunoscute până acum, în 20 – 30 de ani, niciodată în sistemul energetic nu s-a livrat agent termic la 120 de grade. Noi am solicitat 97-98 de grade și Elcen a furnizat 119 grade, temperatură mai ridicată cu 21 de grade. Se știa că această temperatură va sparge o magistrală importantă. CET Sud practic nu a mai putut suporta și am avut cea mai mare avarie. Ne războim cu conducerea Elcen, asigurată de un membru PNL, cu conducerea Ministerului Economiei, asigurată de către ministrul PNL al Economiei, Virgil Popescu și (…) cred că nici premierul Orban nu e străin”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Caloriferele din cele mai multe blocuri ale Capitalei sunt mai mult reci decât calde, se plâng cetățenii. Unii au rămas în urma ”avariei istorice, cu temperaturi de peste 100 grade Celsius”, cu apartamentele înghețare din cauza sabotajului făcut de Ludovic Orban, spune primarul PSD.

Distribuie prietenilor

”Nici măcar o avarie, comentează un analist, nu mai este nepolitică. Niciodată bătălia pentru un scaun înalt, înalt fiindcă stă pe bani mulți, nu a căpătat note atât de ridicule”, adaugă el.
Aurelia Apostol, AMPress