• Home
  • Prima
  • Gabriela Firea îl face pe Tudor Gheorghe cetăţean de onoare, după spectacolul TVR de ziua lui Nicolae Ceaușescu

Gabriela Firea îl face pe Tudor Gheorghe cetăţean de onoare, după spectacolul TVR de ziua lui Nicolae Ceaușescu

firea tudor 1

Gabriela Firea îl propune cetățean de onoare al Capitalei, pe Tudor Gheorghe, după scandalul stârnit de spectacolul anti-UE al artistului, difuzat de TVR de ziua lui Nicolae Ceaușescu

Gabriela Firea este inițiatorul unui proiect prin care cere ca Tudor Gheorghe să devină cetățean de onoare al Bucureștiului în plin scandal referitor la ”Degeaba 30”, spectacolul acestuia cu mesaje anti-UE, difuzat de TVR în 26 ianuarie, de ziua lui Nicolae Ceaușeascu.

Un material difuzat duminică de Televiziunea Română a stârnit un val de revoltă în spațiul public din cauza spectacolului ”Degeaba 30” susținut de Tudor Gheorghe în 21 decembrie, cu ocazia împlinirii celor 30 de ani de la Revoluția din 1989.

Multe dintre textele cântecelor interpretului din spectacolul ”Degeaba 30” transmiteau mesaje fățișe anti-UE care sunt cunoscute de altfel datorită declarațiilor publice pe care Tudor Gheorghe le-a făcut, nu de puține ori, în studiourile Antena 3.

În mod bizar, TVR a ales să difuzeze spectacolul cu tentă anti-UE al lui Tudor Gheorghe chiar de ziua lui Nicolae Ceaușescu, în 26 ianuarie, scrie G4media.ro

Reacțiile anti-rapsod ale unor politicieni au adus un val de simpatie pentru Tudor Gheorghe, cei care l-au criticat fiind considerați ”trădători”, ”vânzători de neam”, ”otrepe occidentale”. Procentul celor care-l critică pe actorul craiovean e mult mai mic decât al celor care dau dreptate criticilor săi. Conform unui comentator, Gabriela Firea, aflată deja în campanie pentru un nou mandat la Capitală, ” a pândit momentul” și l-a făcut pe Tudor Gheorghe cetățean de onoare al Bucureștilor nu din mare dragoste pentru el sau ură față de UE, ci ”pentru voturi”.

C. Zamfir, AMPress

Parteneri