AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Firea: Merg în Parlamentul European cu gândul la bucureșteni și mă voi lupta să putem aduce fonduri europene pentru a dezvolta și mai mult Capitala

 

Prim-vicepreşedintele PSD, senatoarea Gabriela Firea, a precizat că va merge la Parlamentul European cu gândul la bucureşteni şi, dacă românii o vor valida pentru un mandat de europarlamentar, se va lupta pentru accesarea de fonduri europene pentru a dezvolta şi mai mult Capitala României.

„Le mulțumesc colegilor social-democrați pentru nominalizarea pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare.
Este un vot de încredere care vine după o perioadă în care am muncit mult pentru oameni, pentru echipa social-democrată, și mă onorează. Mă bucur că aportul meu, ca primar general, senator și membru al acestui partid nu a fost uitat.
Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă, iar Parlamentul European este cel mai important for legislativ al Uniunii Europene. Sunt sigură că voi reuși să muncesc pentru oameni și din această nouă poziție în care mă vor trimite, în primul rând, românii prin votul lor.

Merg în Parlamentul European cu gândul, bineînțeles, la bucureșteni și mă voi lupta să putem aduce fonduri europene pentru a dezvolta și mai mult Capitala României. Îmi va fi de ajutor toată munca pe care am depus-o în mandatul de primar general, când am atras în București 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile.

Cu siguranță mă voi concentra și pe problemele femeilor și voi milita pentru respectarea drepturilor acestora, pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați, pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, pentru copiii, tinerii și seniorii României.

Nu abandonez Bucureștiul. Rămân dedicată acestui oraș care mi-a devenit casă de peste 30 de ani! Am trăit și muncit în Capitală mai mult ca în orice alt oraș! Voi conduce mai departe Organizația PSD București cu la fel de multă pasiune și dăruire pentru oameni”, a scris Firea, pe facebook.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!