Fiul lui Dragnea, nuntă cu bucluc

Sute de politicieni au fost invitaţi, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea şi, pe de altă parte, mii de oameni şi-au exprimat dorinţa pe Facebook de a participa la un protest în faţa bisericii în care urma să aibă loc cununia.
În urma protestelor anunţate, cununia religioasă a fiului lui Dragnea nu a mai avut loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, aşa cum era stabilită, ci la Snagov.

Ştefan Valentin Dragnea a avut duminică cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, ceremonia fiind oficializată de Gabriela Firea, primar general al Capitalei şi vicepreşedinte al partidului condus de Liviu Dragnea. Câţiva protestatari s-au mobilizat şi au aşteptat cu pancarte, pe marginea drumului către Palatul Snagov, invitaţii la nuntă.

„Nuntă cu penali”, „M… PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor, potrivit Mediafax.

Distribuie prietenilor

„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitaţie specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali”, a spus una dintre protestatare.

Câţiva protestatari au blocat cu maşina, vreme de câteva minute, accesul invitaţilor la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ei fiind împiedicaţi să ajungă la Palatul Snagov, acolo unde are loc evenimentul.

Foto – libertatea