Fiul lui Gino Iorgulescu, accident mortal cu o maşină de lux. El e în stare critică

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal  Gino Iorgulescu, a fost transportat duminică dimineață la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliție.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Distribuie prietenilor

În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, tatăl a doi copii, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias.

Surse din Poliție au declarat pentru Mediafax că șoferul care a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu.mario iorgulescu 1 fiul actualului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal . Autoturismul condus de acesta era unul marca Aston Martin.