AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Florii în cutii și buchete de flori nemaivăzute, pe care le poți comanda online simplu și rapid!

Vrei să dăruiești cuiva flori și nu știi exact ce să alegi, mai ales dacă ești în căutarea unui cadou care să aibă și o anumită semnificație? În acest caz, permite-ne să îți venim în ajutor și să îți recomandăm cele mai frumoase flori in cutii și buchete, pe care le poți comanda online, de la Maison d’Or! Este mult mai simplu să comanzi buchete de flori nemaivazute dintr-o florărie online și să te bucuri de aranjamente deosebite, pe care le vei primi acasă ori la orice altă adresă îți dorești. În continuare, îți vom prezenta cele mai frumoase două buchete de flori și două cutii cu flori deosebite, pe care le poți comanda online simplu și rapid.

 

Din rândul celor mai frumoase buchete de flori, nu puteam să nu îți recomandăm unul cu trandafiri roșii, special. Mai exact, este vorba despre acest Buchet Trandafiri “Wild Thoughts”. Nu există flori care să simbolizeze mai bine dragostea decât trandafirii roșii, așa că vor fi cu siguranță pe placul persoanei iubite. Buchetul este format din 19 trandafiri roșii, împachetați într-un ambalaj special, elegant. Alături de acest buchet vei primi și o felicitare, instrucțiuni pentru îngrijire, un plic cu hrană florală și un flower bag care îl va menține proaspăt timp de 24 de ore, fără a fi nevoie să îl pui într-o glastră.

Buchet De Flori Cu Phalaenopsis Minirosa Si Alocasia

Dacă vrei să dăruiești un buchet diferit și nu știi ce să alegi, avem cea mai bună recomandare pentru tine: un Buchet De Flori Cu Phalaenopsis Minirosa Si Alocasia, care pare desprins din povești. După cum poți observa, nu este un buchet clasic, datorită design-ului modern, dar elegant în același timp și datorită florilor și elementelor de decor folosite. Este cu siguranță un buchet nemaivăzut, care va impresiona pe oricine îl va primi și care va sta la loc de cinste cât timp își va păstra frumusețea.

Colectie Desire

Din categoria de flori in cutii, trebuie neapărat să îți recomandăm ceva deosebit, care o să te încânte și care va aduce fericire și căldură în sufletul unei persoane dragi ție. Este vorba despre un produs din Colecție Desire – Cutie Cu Trandafiri, Minirosa și Floarea Soarelui. În florării poți regăsi ultimele fire de floarea soarelui în această perioadă, așa că te invităm să profiți cât mai poți și să dăruiești celor dragi ție un astfel de aranjament floral. Floarea Soarelui este o floare a fericirii și a bucuriei, așa că ai toate motivele să dăruiești o astfel de cutie cu flori în ultima lună de toamnă.

Cutie Cu Orhidee Vanda Si Hortensie

Ultimul produs pe care ți-l recomandăm din această serie face parte din Colecția Desire – Cutie Cu Orhidee Vanda Si Hortensie. Orhideele, supranumite și flori-regale, se potrivesc perfect în buchete, deși probabil te-ai obișnuit cu ele în diferite aranjamente sau chiar în ghiveci. Acestea conferă cu adevărat un aspect elegant oricărui buchet și ar fi păcat să nu le dăruiești cât mai des. Aranjamentul este format din hortensii rosii, trandafiri peach, lisianthus roz, orhidee vanda, matthiola mov, germini grena, lepidium și bujor roz.

Cutie Cu Orhidee Vanda Si Hortensie 2

În încheiere, am vrea să știm ce ai alege dintre buchete și cutii cu flori și care este produsul tău preferat dintre cele prezentate!

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!