Florin Călinescu, la 12 ani de la moartea soției: ”Cel mai frumos dans pe care îl poți dansa este întotdeauna cu iubita ta”

Nenorocirile din viaţa lui Florin Călinescu au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. De atunci, pe parcursul a 10 ani, îndrăgitul om de televiziune și-a pierdut întreaga familie.
Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie. Actorul nu s-a dezlipit de trupul neînsufleţit al consoartei sale, depus la Cimitirul Cernica, timp de trei zile, nu a mâncat şi a dormit într-un microbuz aflat în incinta cimitirului unde urma să fie îngropată soţia sa.
Omul de televiziune s-a retras, o bună perioadă, din viaţa publică, iar când se zvonea că urmează să apară din nou pe sticlă s-au întâmplat alte nenorociri. Părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni.Apoi s-a sinucis fiul său, rămânând fără întreaga familie. Citește mai mult pe Libertatea.ro