AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Florin Cîțu, revoltat că Tribunalul a respins redeschiderea dosarului 10 August

Premierul Florin Cîțu a declarat într-un interviu exclusiv pentru G4Media.ro că i-a cerut ministrului Justiției, Stelian Ion, să găsească rapid soluții pentru continuarea dosarului 10 August, după ce Tribunalul București a respins definitiv cererea de redeschidere.

”Eu aseară am avut o discuție cu ministrul Justiției. Astăzi avem ședință de guvern, să vedem cam cu ce soluții vine. Cum vom avea soluții, voi ieși cu ele public, dar trebuie cât mai rapid”, a declarat premierul Cîțu pentru G4Media.ro

Întrebat dacă o eventuală redeschidere a dosarului ar trebui să îi vizeze și pe decidenții politici de la mitingul Diasporei, precum Liviu Dragnea sau Carmen Dan, Florin Cîțu a spus:  ”dacă au fost implicați direct, în afara funcției politice, da, trebuie și ei să răspundă”.

Precum se știe, mitingul diasporei a fost împănat cu diversiuni și diversioniști, iar demonstranții pașnici tratați ca autori ai unei lovituri de stat, cum a strigat din toate goarnele Liviu Dragnea, liderul de atunci al PSD . Sunt date numeroase care indică implicarea directă a acestuia în organizarea represiunii și mărturii la dosar care brusc s-au volatilizat. Noua putere liberală s-a angajat în campanie că va face lumină în acest caz, dar iată că pe mâna Justiției mai este săpată o groapă pentru unul din dosarele grele de după Revoluție.

D. Dumitru, AMPress

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!