Florin Pandele, despre operațiile Gabrielei Firea: ”Medicii i-au găsit o sârmă de 3 centimetri în colon”

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a susținut, într-un interviu pentru România TV, că soției sale, Grabriela Firea, i-a fost găsită în colon „o sârmă de vreo 3 centimetri”.

Într-un interviu pentru România TV, realizat în locuința lor din Voluntari, Gabriela Firea și Florentin Pandele au acceptat să vorbească despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat primarul general în ultimele luni.

„Eu am aflat abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaiete, nu ştie să spună «mă doare». M-am trezit de câteva ori noaptea şi am găsit-o pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic. În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie încă o intervenţie chirurgicală, unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 centimetri în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenţie chirugicală, care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu”, a afirmat Florentin Pandele în interviul pentru România TV, citat de Hotnews.

Distribuie prietenilor

El a susținut că atunci mai mulți prieteni au închiriat un avion pentru a o duce pe Gabriela Firea la o clinică din străinătate, dar aceasta a refuzat.

„Mi-am rugat în regim de urgenţă câţiva prieteni, cărora vreau să le mulţumesc. În acea noapte au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. I-am zis: «Gabi, nu există ce spune lumea. Avem acasă doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai să mergem». Culmea, chiar în ziua respectivă cei mai buni medici gastro erau plecaţi la un congres la Madrid. Am vorbit cu un medic să o sedăm. Mi-a zis că nu avem cum să plecăm cu ea”, a declarat Pandele, potrivit click.ro.